Privacybeleid

  • Home
  • Privacybeleid

1. Wie zijn wij?


Blucom Services B.V. werkt o.a. in opdracht van Easy Connected B.V. voor Besparenkan. 


2. Het doel:


Het doel van de samenwerking is het vrijblijvend vergelijken van leveranciers die nutsvoorzieningen aanbieden betreffende energiekosten, internet-/telefonie- & televisieabonnementen en verzekeringen door het opvolgen van uitgaande klantcontacten welke vrij zijn om het voordeligste product te kiezen.


3. Verwerkte gegevens:

 

De door u verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt door Besparenkan en digitaal opgevolgd door ons, Blucom Services B.V., met het doel zoals omschreven in punt 2.

Besparenkan zorgt ervoor dat Blucom Services B.V. alleen de persoonsgegevens die toereikend, terzake dienend en niet bovenmatig verwerkt.

Daarnaast gebruiken wij deze gegevens wanneer wij een overeenkomst voor u opstellen, en met uw akkoord voor potentiële toekomstige aanbiedingen.

 

Indien U hier niet mee akkoord gaat, kunt u dit aangeven via:

Comtree, t.a.v. databasemanagement, Pastoor Vonckenstraat 21, 6166 CV Geleen

per e-mail op privacy@comtree.nl ofwel telefonisch op 088 – 0550110

 

Ook kan dit verzoek bij partner Blucom Services worden ingediend op info@blucom-services.net of telefonisch op 06-38938500.

Alle gegevens die op onze website worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden.

Alle informatie die u ons als klant aanbiedt wordt enkel en alleen via de geldende wet- en regelgeving verwerkt.
 

Via ons online contactformulier kunt u een verzoek indienen om gecontacteerd te worden. Uw (privé en/of zakelijke) persoonsgegevens worden door Blucom Services enkel gebruikt om contact met U op te nemen.


4 Hoe lang bewaren wij uw gegevens:

 

Uw gegevens worden maximaal 24 maanden bewaard in ons bestand “Besparenkan” .

Na deze periode worden uw gegevens verwijderd, tenzij u tussentijds toestemming heeft gegeven om uw gegevens langer te bewaren c.q. te gebruiken.

In dat geval zal vanaf het contactmoment een nieuwe periode van 24 maanden ingaan. Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

Het verwijderen van uw gegevens betekent niet altijd explicitiet dat de data vernietigd wordt. De gegevens worden in ieder geval buiten bereik van de actieve administratie gebracht.

Uw gegevens zullen in een archief bewaard worden voor historische, statistische of wetenschappelijke doeleinden. Niet noodzakelijke gegevens zullen verwijderd worden. Gegevens voor de administratie zullen wij langer bewaren.

 

5 Rechten van betrokkenen:

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen.

Om van uw rechten gebruik te maken kunt u contact met ons opnemen via info@besparenkan.nl of telefonisch op 088 – 0550110, ook kan dit verzoek bij partner Blucom Services worden ingediend op info@blucom-services.net of telefonisch op 06-38938500.

  • Informatie en inzage: Uiteraard kunt u inzien welke persoonsgegevens we van u verwerken. Voor de voorwaarden van een dergelijk verzoek; meer informatie hierover kunt u vinden op de recht van inzage pagina van mijnprivacy.nl (een website van het CBP).
  • Rectificatie: Heeft u het idee dat we verkeerde gegevens van u hebben? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij ervoor dat het aangepast wordt.
  • Vergetelheid: U kunt de persoonsgegevens die wij van u hebben laten verwijderen. Het kan zijn dat we voor andere doeleinden (administratie of ontdubbelen bijvoorbeeld) die gegevens dan nog wel moeten verwerken.
  • Beperking: Denkt u dat wij uw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kunt u die verwerking ook laten beperken.
  • Bezwaar (verzet): Voor de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u bezwaar indienen.
  • Overdraagbaarheid: Dit is een nieuw recht onder de AVG om uw persoonsgegevens over te (laten) dragen.
  • Toestemming intrekken: Bijvoorbeeld voor het ontvangen van e-mailings.

Indien u het niet eens bent met de afhandeling van uw verzoek heeft u de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl)


6 Hyperlinks:

Alle informatie en aanbiedingen van Besparenkan welke zij op haar website, telefonisch of anderzijds kenbaar maakt, zijn geheel vrijblijvend. Besparenkan streeft ernaar om alle informatie op haar website en via andere uitingen zo compleet, actueel en correct mogelijk weer te geven. Besparenkan maakt echter een uitdrukkelijk voorbehoud ten aanzien van ontwikkelingen en/of prijswijzigingen nadat de laatste wijzigingen op haar website zijn doorgevoerd.


7 Cookies:

Bij het bezoeken van deze website en deelname aan eventuele online vergelijkingen laat u gegevens van uzelf achter.
Deze gegevens (cookies) worden uitsluitend gebruikt voor de behandeling van uw aanvraag, reactie of het aanpassen en verbeteren van de website.

 

8 Wat zijn cookies:

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de pc, tablet of mobiele telefoon van de bezoeker worden geplaatst.

In zo’n cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker en/of gebruikgegevens. Daardoor kan de website u als bezoeker, bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn.

Op de website kunt u toestemming geven voor het plaatsen van de cookies.

 Wij verwerken anonieme statistieken over bezoeken aan onze website.

 Dit gebeurt met een webanalyse systeem. De volgende gegevens worden via cookies in het webanalyse systeem opgeslagen:

 

  • Het IP-adres.
  • Technische kenmerken zoals de browser die u gebruikt (zoals Chrome, Safari, Internet Explorer of Firefox) en de resolutie van jouw computerscherm.
  • Vanaf welke pagina de bezoeker op de website is gekomen.
  • Wanneer en hoe lang je de website bezoekt of gebruikt.
  • Of er gebruik word gemaakt van functionaliteiten van de website.
  • Welke pagina’s er bezocht worden op de website.

De bezoeker kan zelf bepalen hoe er met cookies omgegaan moet worden.

Hij kan zijn browser zo instellen dat die het gebruik van cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke websites cookies mogen plaatsen.

 Bij alle overige websites wordt het dan verboden.

 Deze mogelijkheid wordt door de meest gebruikte moderne browsers geboden.

 U kunt Uw cookies verwijderen via uw browser.

 Wij gebruiken IP-adressen en “cookies” om trends te analyseren, deze website te beheren.

 Het gebruik te volgen (zoals aantal bezoekers, de stille en drukke periodes) en om algemene demografische informatie te verzamelen.

 Deze website maakt daarbij gebruik van het programma “Google Analytics”. Voor de wijze waarop deze software uw gegevens verzamelt en opslaat raden wij u aan kennis te nemen van de privacy-policy ten aanzien van deze software.

 

9 Daarbij wijzen wij u op het volgende:

Google Analytics:

 

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

 

De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

 

Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen.

 

Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

 

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Share our website